7 minutes to zen is een online programma dat je gewoon thuis in de rust van je huiskamer kunt volgen, om meer ZEN in je leven te creëren. Met zen bedoel ik méér rust, méér ontspanning en vooral ook méér energie om leuke dingen te doen!

Heb jij, net als ik, ook een leuk maar druk leven? Al gauw zijn we bezig met allerlei ballen in de lucht te houden rondom gezin, werk, hobby`s, sport, de ouderavond, de vriendengroep, enz. Hoe zorg je er voor dat je ondanks je drukke schema je hoofd lekker opgeruimd en je lijf gezond houdt?

De extra uitdagingen waar we allemaal wel eens voor komen te staan heb ik hier niet benoemd, maar je kan ze zo invullen: een gezondheidsprobleem, een lastige relatie, een samengesteld gezin, hooggevoeligheid, tijdelijke drukte op het werk, herstel van burn-out enz.  Een programma als dit wordt dan helemaal een must.

7 minuten per dag heb je nodig om weer helemaal in contact te komen met jezelf en je batterij weer op te laden.  Ik leid je aan de hand langs alle zen highlights die ik afgelopen 25 jaar als oefentherapeut, yogadocent, aurareader en craniosacraal therapeut leerde.  Wat kan je verwachten: 21 dagen lang elke dag een video en of een geluidsbestand en een prachtig werkblad vol inspirerende vragen en verdieping. Doe er zo lang over als je wilt!

In de video`s en geluidsbestanden neem ik je stap voor stap mee in Flow of energy (een energetische bewegingsleer), ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspannings-meditaties. Er zit een rustige opbouw in, zodat het niet moeilijk is en niemand af hoeft te haken omdat het de “ver van je bed show” is. Uiteraard verwen ik je met allerlei bonussen. Je ervaring mag je, als je dat leuk vindt,  delen in de bijbehorende facebookgroep.

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van het online programma? Schrijf je dan hier in!