Doorbreek het jojo effect en een trage stofwisseling vanuit je onderbewustzijn met hypnose.

 

Wil jij graag wat kilo’s kwijt maar merk je dat dit lastig is? Doorbreek het jojo effect en een trage stofwisseling vanuit je onderbewustzijn met hypnose.

Hierdoor lukt het je om op een natuurlijke en ontspannen manier je gezonde gewicht te bereiken.

Hypnose is niets anders dan dagdromen met een doel, waarbij je heel ontspannen bent. Wanneer we van te voren af spreken wat het doel is van de hypnose (bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, minder negatieve gedachten hebben of afvallen) dan zal hypnose heel natuurlijk en gemakkelijk aanvoelen.
Het heeft niets te maken met “showhypnose” waarbij mensen kennelijk niet meer weten wat ze doen. Dit is een vorm van hypnose die ik niet hanteer in mijn praktijk.

Wat dan wel: een heel lichte vorm van ontspanning waarbij je brein in staat is suggesties op te nemen en automatismen te veranderen.

Dit kun je voor vele doeleinden inzetten, dus ook voor afvallen. Afvallen maakt dat je je gezonder voelt, makkelijker beweegt en tal van gezondheidsklachten voorkomt. Ook maakt het dat je lekkerder in je vel zit, meer energie hebt, gelukkiger bent met jezelf en jezelf ziet als goede partner van de man of vrouw van je dromen! Tenminste, wanneer je een gezond streefgewicht hebt ingesteld. Wanneer je te dun wilt zijn geldt dit bovenstaande niet en kan ik je ook niet helpen.

Ik ben het niet eens met “body-positivity” wanneer dit ongezond is. Laten we onszelf niet voor de gek houden maar met een gezonde leefstijl streven naar een gezond gewicht waar we ons lekker bij voelen. Hypnose kan daar erg goed bij helpen.

 

Veel mensen met overgewicht die pogen af te vallen krijgen te maken met het jojo effect. Dit wordt veroorzaakt doordat de nieuwe gezondere eet en leefgewoonten niet goed geintegreerd zijn in het brein

Veel mensen met overgewicht die pogen af te vallen krijgen te maken met het jojo effect. Dit wordt veroorzaakt doordat de nieuwe gezondere eet en leefgewoonten niet goed geintegreerd zijn in het brein. Daardoor is het iets dat “moet” en zal het op den duur niet vol te houden zijn. Wanneer de nieuwe manier van eten en leven door het onderbewustzijn gedragen wordt, voelt het niet als nieuw en geforceerd, maar als natuurlijk. Hierdoor is het mogelijk makkelijker af te vallen. Bovendien doet het lichaam het zelf.

Een andere oorzaak is dat het lichaam tijdens de lijnpoging op de spaarstand gaat en zul je nadat je weer “normaler” gaat eten flink aan kunnen komen. Door middel van hypnose is de stofwisseling te versnellen en heb je hier geen last van. Sterker nog, je zult meer vet verbranden terwijl je hetzelfde eet!
De stofwisseling zal versneld worden op dezelfde manier als dat we met hypnose invloed uitoefenen op bijvoorbeeld het verlagen van de bloeddruk of de spastische dikke darm, hierover zijn wetenschappelijke onderzoeken lovend.

Ik heb een aantal hypnoses samengesteld tot een pakket wat jou boost bij afvallen.

Dit pakket bevat: 

✔️Snellere stofwisseling

✔️Meer zin in bewegen

✔️Stop met emotie eten

✔️De virtuele maagband

✔️Stress verminderen

Dit zijn de belangrijkste ingredienten van een gezond gewichtsverlies, die nu vanuit je onderbewuste komt en daardoor niet volgehouden hoeft te worden omdat dit “normaal” is.
Het enige wat je hoeft te doen is regelmatig de bestanden beluisteren om je brein “bij de les” te houden.
Dit pakket vormt een boost en geeft je geen aanwijzingen over welk dieet het beste is.

De hypnoses zijn gemakkelijk en voor iedereen te volgen, je hoeft er niet voor te kunnen mediteren of ontspannen, het enige wat ik van je vraag is het te willen.
De hypnoses staan in een besloten facebook groep zodat je te allen tijde bij je bestanden kunt.