Hoe zou het voor je zijn om je eigen innerlijk licht te zien en vanuit hier een vertaling te kunnen maken naar je marketing en communicatie?

Zodat je kan communiceren wat jij te brengen hebt en je vanuit je eigen authenticiteit kan onderscheiden en je doelgroep moeiteloos gaat aantrekken.

Hoe kom je ècht en authentiek over zodat je vertrouwen opbouwt?

Op 3 juni geef ik de Masterclass Magische Marketing.

 

Leer hoe je vanuit de verbinding met jezelf je bedrijf weer kan laten stromen door je marketing en communicatie vanuit je eigen innerlijk licht toe te passen.

Een inspirerende Masterclass waar ik je meeneem in wonderlijke reis naar jezelf en hoe je dat zichtbaar (en hoorbaar) kunt maken.

Waardoor je je huidige werk meer inhoud mee kan meegeven.  Immers met authentieke en eerlijke PR ben je als een magneet voor je omgeving waardoor mensen je boodschap echt gaan begrijpen.  

Deze dag is niet voor mensen die echt nìets met spiritualiteit hebben of zich laten leiden door wat er nìet kan.

Ben jij erbij op 3 juni 2020?

Anne Marie:

Ik kom zelf uit de Trancendente Meditatie traditie en ik heb jarenlang 2 x ruim 1,5 uur per dag gemediteerd, ook deed ik als yogadocent daarbij elke dag minimaal 1 uur yoga. Ik ontdekte punt één dat dat heerlijk was, maar punt twee dat het door het lange tijdsbestek niet persé effectiever werd. Het geheim is dat het net zo effectief is om er elke dag even kòrt mee bezig te zijn. (Had ik dat maar eerder geweten!) Deze manier van benaderen heet Kaizen. Het is een Japanse management methode.

Wat er allemaal op het programma staat van de Masterclass Magische Marketing

Werken aan je "Why"

Wat heb jij te brengen en hoe communiceer je dat?

Authenticiteit

Hoe kom je ècht en authentiek over zodat je vertrouwen opbouwt?

Magische Spiegel

Hoe ziet jouw “magische spiegel”er uit waarmee je alles in beweging  brengt?

 

Communicatie

Welke woorden en beelden liggen er voor jou klaar om gebruikt te worden in al je communicatie?

Pitch

Hoe maak je een onweerstaanbare pitch?

 

Onderscheiden

Wat zet jij in om je succesvol te onderscheiden van de concurrentie?

Masterclass Magische Marketing

De kosten voor de dag zijn 165,- Euro Excl. BTW

De dag zal vol inspiratie zijn en ik neem je mee in een wonderlijke reis naar jezelf en hoe je dat zichtbaar (en hoorbaar) kunt maken.

Je eindigt de dag met de “ziel” van je communicatie en PR waarmee jij verder kunt, of dat nu je eigen onderneming is of je werknemers op de werkvloer meer wilt kunnen inspireren of nieuwe cliënten aan wilt trekken.

Ook geef je je huidige werk meer inhoud mee, immers met authentieke en eerlijke PR ben je als een magneet voor je omgeving waardoor mensen je boodschap echt gaan begrijpen.  
Deze dag is niet voor mensen die echt nìets met spiritualiteit hebben of zich laten leiden door wat er nìet kan.

Ontmoet op deze dag gelijkgestemden met wie je kunt netwerken. De aanpak is verrassend en de invalshoek nieuw, leer van mij hoe ook jij altijd succes kan hebben door oprecht en authentieke communicatie en P&R, op een wijze die 100% op jou toegesneden is.

Er was een tijd dat ik ontspanning keihard nodig had, maar ik vond het niks voor mij. Ik vond het wat voor de wat meer zweverige types. En dat was ik juist niet, ik was een eerder een volhouder.

Ontspanning voelde alsof ik op zou geven. En dat was wat ik nou juist niet wilde.

Dus zette ik mij schrap en ging door.  Natuurlijk voelde ik me niet echt  lekker en wrong er wat van binnen, maar ik wist niet wat. En ik was moe.  Daar zette ik me overheen. Ik zei tegen mezelf dat het wel goed zou komen. Als alles eenmaal achter de rug was. Volgende week, volgende maand…Maar dat moment kwam nooit. Nooit echt.

Mijn winst zat juist in gedoceerd loslaten. Ik had het natuurlijk juist nodig om even los te komen en bij te tanken om veel beter en sterker verder te kunnen, met kracht mijn slag te slaan, maar ik wist niet hoe.

Nu we jaren verder zijn, heb ik mij ontpopt tot een professional op het gebied van ontspanning. Ik heb een achtergrond in de oefentherapie-Mensendieck en deed de  Dru-yoga opleiding in Wales. Ik leerde hard core mediteren bij de TM (transcendente meditatie beweging) in Nederland en dompelde mij onder in meditatie sessies van weken. Daarna  mediteerde ik 3 uur per dag naast mijn werk als yogadocent en oefentherapeut. Ik deed de opleiding tot craniosacraal therapeut en een hele rij spirituele opleidingen en cursussen.

Omdat ik het zelf helemaal doorleefd had, kon ik het gemakkelijk integreren in mijn bestaande praktijk. Letterlijk duizenden mensen leerde ik ontspannen, kinderen, bejaarden, carrière tijgers, huisvrouwen. Ik verslond  alle boeken die er maar te vinden zijn over dit onderwerp. Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Osho, Willem de Ridder en Gabriel Bernstein, slechts een kleine greep uit mijn boekenkast.

Ik kan je daarom nu alle supersnelle en niet zweverige geheimen van echte, diepgaande ontspanning verklappen!