Enerzijds leven wij voor de volle 100% aan de buitenkant, om dingen te doen en te presteren, zoals school, werk en sport, maar het moet wel in balans zijn met de ruimte en stilte van binnen. Je moet op dat vlak òòk gewicht in de schaal kunnen leggen anders raak je uit balans en zou je op den duur om kunnen vallen. Bovendien wil je geen stress met je meeslepen, the right way is the light way!

Maar hoe? Hoe doe je dat en nog belangijker: hoe pas je dat in?

Dàt leer ik je in “7 minutes to zen”. Slechts in 7 minuten per keer leidt ik je naar èchte ontspanning ruimte en stilte in jezelf. Niet zweverig, maar helemaal authentiek en voor jouzelf herkenbaar. Daardoor kan je alles wat er aan de buitenkant op je afkomt heel erg goed aan. De keuze om het rustiger aan te gaan doen of juist wat gas erbij te geven, is dan helemaal vrij! En het is ècht niet moeilijk. 

Lichamelijke gevoelens, emoties en gedachten gedragen zich namelijk als een soort golven. Als we dat niet weten kan het zijn dat we ongemerkt zo`n golf vast zetten. Zo ontstaan blokkades en stress. Met “7 minutes to zen” wordt dit probleem meteen helemaal  getackled.  Je leert mediteren op een manier die de golven laat wegebben! Super eenvoudig en natuurlijk. En zoals ik al zei: kort.

Anne Marie:

Ik kom zelf uit de Trancendente Meditatie traditie en ik heb jarenlang 2 x ruim 1,5 uur per dag gemediteerd, ook deed ik als yogadocent daarbij elke dag minimaal 1 uur yoga. Ik ontdekte punt één dat dat heerlijk was, maar punt twee dat het door het lange tijdsbestek niet persé effectiever werd. Het geheim is dat het net zo effectief is om er elke dag even kòrt mee bezig te zijn. (Had ik dat maar eerder geweten!) Deze manier van benaderen heet Kaizen. Het is een Japanse management methode.

Wat er allemaal op het programma staat van 7 minutes to zen:

Flow of energy

Een manier om op een heel rustige en zachte manier blokkades uit je lichaam te krijgen. Je krijgt er geen blessures van, het is niet moeilijk en het gaat effectief en snel.

Coaching

van wederom 7 minuten per keer. De wereld wordt echt een beetje mooier als jij hierdoor je focus vindt en gaat doen wat je altijd al had willen doen! Ook al is dat eenvoudig ustiger aan doen.

Waarheid en Intuïtie

Leven volgens je eigen waarheid is een zuivere vorm van leven, die je weinig energie kost. De kracht en de energie die uit gaat van echt jezelf zijn, is met geen pen te beschrijven. In deze module leer je om niet alleen bewust te zijn van je intuïtie en deze ook zuiver te houden, maar er ook naar te leven. 

Ademhaling

Ontdek hoe je grip krijgt op je stemming en energie door je ademhaling. Het zijn kleine foefjes, maar zo krachtig! Het maakt het verschil tussen wel en niet een marathon kunnen lopen of kilometers onder ijs door kunnen zwemmen, tussen wel of niet in control zijn.

Mediteren kan je leren

Hoe kom je nu echt inde meditatie zonder het idee te hebben dat het je niet lukt, of dat je er niet goed in bent? Hoe kan je met moeilijke gevoelens omgaan en waar vindt je de rust waarnaar je opzoek bent? Zonder dat het erg ingewikkeld word? Ik leer je dat!

Leven in liefde

Is dat niet wat iedereen wil? Maar hoe kom je uit je hoofd in die andere wereld van je hart? Waar je gevoel voor eigenwaarde ligt besloten totdat jij het aanraakt en echt tot leven wekt. Leer kijken met de ogen van liefde in plaats van stress.

7 MINUTES TO ZEN

De kosten van het programma zijn € 129,-

Daarvoor krijg je 7 weken lang elke dag je 7 minutes bestand. Uiteraard mag je het programma ook in een geheel eigen tempo doorlopen, van bijvoorbeeld 2 x per week.

Na deze 7 weken kan je eventueel weer opnieuw bij week 1 beginnen. Zo heb je het hele jaar een back up bij stress en al je favoriete meditaties en flow of energy video`s bij de hand!

Er was een tijd dat ik ontspanning keihard nodig had, maar ik vond het niks voor mij. Ik vond het wat voor de wat meer zweverige types. En dat was ik juist niet, ik was een eerder een volhouder.

Ontspanning voelde alsof ik op zou geven. En dat was wat ik nou juist niet wilde.

Dus zette ik mij schrap en ging door.  Natuurlijk voelde ik me niet echt  lekker en wrong er wat van binnen, maar ik wist niet wat. En ik was moe.  Daar zette ik me overheen. Ik zei tegen mezelf dat het wel goed zou komen. Als alles eenmaal achter de rug was. Volgende week, volgende maand…Maar dat moment kwam nooit. Nooit echt.

Mijn winst zat juist in gedoceerd loslaten. Ik had het natuurlijk juist nodig om even los te komen en bij te tanken om veel beter en sterker verder te kunnen, met kracht mijn slag te slaan, maar ik wist niet hoe.

Nu we jaren verder zijn, heb ik mij ontpopt tot een professional op het gebied van ontspanning. Ik heb een achtergrond in de oefentherapie-Mensendieck en deed de  Dru-yoga opleiding in Wales. Ik leerde hard core mediteren bij de TM (transcendente meditatie beweging) in Nederland en dompelde mij onder in meditatie sessies van weken. Daarna  mediteerde ik 3 uur per dag naast mijn werk als yogadocent en oefentherapeut. Ik deed de opleiding tot craniosacraal therapeut en een hele rij spirituele opleidingen en cursussen.

Omdat ik het zelf helemaal doorleefd had, kon ik het gemakkelijk integreren in mijn bestaande praktijk. Letterlijk duizenden mensen leerde ik ontspannen, kinderen, bejaarden, carrière tijgers, huisvrouwen. Ik verslond  alle boeken die er maar te vinden zijn over dit onderwerp. Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Osho, Willem de Ridder en Gabriel Bernstein, slechts een kleine greep uit mijn boekenkast.

Ik kan je daarom nu alle supersnelle en niet zweverige geheimen van echte, diepgaande ontspanning verklappen!

Ben je professional?

Je kan de persoonlijke effectiviteit en het leiderschap dat je bereikt met “7 minutes to zen” inzetten in je  eigen bedrijf en op de werkvloer. De kosten van de cursus zijn  aftrekbaar mocht je een eigen bedrijf hebben en vaak is er een budget voor de cursus vanuit de werkgever.

Welke doelen zijn onder andere behaald na het afronden van “7 minutes to zen”:

N

Minder negatieve en onzekere gevoelens

N

Minder dagelijkse stress

N

Meer zicht op positieve eigenschappen en doelen

N

Meer focus op positieve doelen

N

Meer lef om deze te gaan bereiken

N

Geïnspireerder denken, handelen en leiding geven

N

Betere uitstraling

N

Minder conflicten

N

Betere fysieke conditie

N

Minder fysieke klachten

N

Creatiever, positiever, charismatischer

N

Meer outside the box thinking

Er komt door het programma ook zoveel meer ruimte voor wat jij echt wilt in life! Je wordt vrolijker, effectiever, succesvoller en stralender. De focus verschuift van voortdurend brandjes blussen naar waar je wèl naar toe wilt. Er mogen gerust hele grote doelen zijn!  Omdat er meer energie overblijft voor waar jij voor wilt gaan en voor wilt gaan staan komen deze binnen bereik.  

Ben je collega?

Met “7 minutes to zen” kom jij als therapeut/coach authentieker over als het gaat om het uitstralen van rust en zelfvertrouwen.  Dat wat je wilt uitdragen moet je zelf eerst doorleeft hebben, niet waar?

Je praktijk zal sneller volstromen doordat je beter in je vel komt te zitten maar ook je cliënten meer kan inspireren het beste uit zichzelf te halen. Immers, dat doe jij zelf ook!

De meeste behandelingen en methodes komen pas echt tot hun recht als er ook aandacht is voor rust en herstel in het leven van je clnt. Juist daar ontbreekt het aan, maar hoe kaart je dit aan en hoe breng je dit over zonder teveel in de weerstand van je cliënt terecht te komen? Dit programma geeft je daar de handvatten en het vocabulaire voor. Hierdoor boek je met je behandelingen veel meer resultaat.

Ik nodig je uit om geïnspireerd te spreken tegen je cliëntèle maar ook op social media na  aanleiding van je eigen doorleefde ervaring met 7 minutes to zen”. Als jij wat herkent, dan mag jij het je eigen maken. Herken jij zen, rust, balans, zelfvertrouwen, energie, spiritualiteit enzovoort als iets wat jij zelf wilt uitdragen? Dit programma helpt je daarbij.

“Anne Marie heeft me opnieuw leren denken, en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Niet door advies maar juist door vragen te stellen waardoor ik zelf inzichten kreeg hoe en wat ik wil.  Daar tussendoor zit een bak vol humor in Anne Marie!” Linda

“Anne Marie is in staat met haar open, nieuwsgierige en wijze energie deuren van innerlijke inzichten te openen waarvan ik nog niet bewust was dat ze bestonden. Haar grote variëteit aan technieken vermengd met haar diepe intuïtie en humor maken elke sessie tot een verbindingsfeestje met mijn essentie en mijn Zelf” Hidde

“Iets hoeft niet stuk te zijn om het beter te maken”

Gezond, een super gezin en een goede baan. En toch knaagde er iets en koste mij meer en meer energie. Het remde me zowel prive als zakelijk. Maar wat? Het lukte me maar niet daar achter te komen. Jij hebt me (op jouw kenmerkende zeer nuchtere wijze) in laten zien dat niet al mijn overtuigingen per definitie de waarheid waren. In slechts een paar sessies kwamen we tot de echte kern en heb ik heb oude overtuigingen kunnen vervangen door nieuwe inzichten. Ik sta sinds dien weer zo ontzettend dicht bij mezelf. Angsten en onzekerheden zijn verdwenen, rust en ruimte terug in mijn hoofd, plezier en energie uit de meest verassende situaties. Vanuit de grond van mijn hart: Anne Marie dankjewel!

Erwin

Meest gestelde vragen

Wat heb ik nodig om het online programma te volgen?

Het online programma kan je gewoon volgen via de computer, laptop of tablet.

In principe heb je verder niets nodig.

Wil je de werkboeken graag uitprinten, dan heb je ook een printer nodig.

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt?
Je bent 7 minutes per dag kwijt.