Echte ontspanning en relaxter zijn,  komt het er bij jou ook niet van?

Herken jij het volgende:

Geen tijd

Geen zitvlees

Geen idee hoe

Het komt er niet van

Ik weet het wel maar ik doe het niet

Past niet bij je karakter

Zoveel andere dingen te doen

Alleen als je slaapt

Te druk

Herkenbaar? Lees dan verder!

Besteed jij ook geen aandacht aan ontspanning?

Dat is jammer, want daardoor weet je je winst niet te pakken.

 Winst om in heel korte tijd heel diep te ontspannen, met alle voordelen van dien. Voordelen die er voor zorgen dat je sneller hersteld, je vrijer voelt, creatiever en succesvoller.

 Ik heb speciaal voor jou een programma gemaakt om dat in 7 minuten per dag  toch te bereiken.

Waarom is het zo belangrijk dat jij mee doet:

Omdat je je dan heel ontspannen voelt en toch wakker en alert

Omdat allerlei kleine kwalen verdwijnen

Omdat je dan veel creatiever gaat zijn

Omdat de wereld mooier wordt als jij door ontspanning in een flow komt

Omdat je dan niet meer schreeuwt tegen je kinderen of tegen je baas

Omdat je dan veel meer gaat durven

Omdat je dan veel meer gaat genieten

Omdat vanuit ontspanning je creativiteit vanzelf gaat stromen

Talloze goede redenen zijn er, om mee toedoen.

Weet jij tenminste 1 goede reden om het niet te doen? 

Er was een tijd dat ik ontspanning keihard nodig had, maar ik vond het niks voor mij. Ik vond het wat voor de wat meer zweverige types. En dat was ik juist niet, ik was een eerder een volhouder.

Ontspanning voelde alsof ik op zou geven. En dat was wat ik nou juist niet wilde.

Dus zette ik mij schrap en ging door.  Natuurlijk voelde ik me niet echt  lekker en wrong er wat van binnen, maar ik wist niet wat. En ik was moe.  Daar zette ik me overheen. Ik zei tegen mezelf dat het wel goed zou komen. Als alles eenmaal achter de rug was. Volgende week, volgende maand…Maar dat moment kwam nooit. Nooit echt.

Mijn winst zat juist in gedoceerd loslaten. Ik had het natuurlijk juist nodig om even los te komen en bij te tanken om veel beter en sterker verder te kunnen, met kracht mijn slag te slaan, maar ik wist niet hoe.

Nu we jaren verder zijn, heb ik mij ontpopt tot een professional op het gebied van ontspanning. Ik heb een achtergrond in de oefentherapie-Mensendieck en deed de  Dru-yoga opleiding in Wales. Ik leerde hard core mediteren bij de TM (transcendente meditatie beweging) in Nederland en dompelde mij onder in meditatie sessies van weken. Daarna  mediteerde ik 3 uur per dag naast mijn werk als yogadocent en oefentherapeut. Ik deed de opleiding tot craniosacraal therapeut en een hele rij spirituele opleidingen en cursussen.

Omdat ik het zelf helemaal doorleefd had, kon ik het gemakkelijk integreren in mijn bestaande praktijk. Letterlijk duizenden mensen leerde ik ontspannen, kinderen, bejaarden, carrière tijgers, huisvrouwen. Ik verslond  alle boeken die er maar te vinden zijn over dit onderwerp. Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Osho, Willem de Ridder en Gabriel Bernstein, slechts een kleine greep uit mijn boekenkast.

Ik kan je daarom nu alle supersnelle en niet zweverige geheimen van echte, diepgaande ontspanning verklappen!

Dit programma omdat….

Omdat ik jarenlang (25 jaar nu) alle ervaring heb opgedaan  die maar denkbaar is op dit gebied. Ik weet alle geheimen. Alle tips trucs en tools leer je van mij, om er in 7 minuten te komen. Zonder geitenwollen sokken en gewoon met lippenstift op. Geen ellenlange ingewikkelde of religieuze sessies, maar 7 minuten van je tijd. 31 dagen lang.

Omdat ik yogadocent ben en alle oosterse technieken en westerse know-how omgezet heb in kleine bouwstenen.

Je hoeft niet in kleermakerszit, je hoeft geen “ohm” of “namaste” te roepen (maar t mag natuurlijk wel, maar je mag ook Coca Cola roepen, of f*ck it!) Ook als je bekend bent met methodes als mindfullness meditatie, mantra’s of yoga wil je daarnaast toch ook alle supersnelle sluiproutes kennen? Dan wil je toch ook de essentie voelen zonder te blijven steken in loze gebaren die slechts folklore of tijdverdrijf zijn.

De keuze is aan jou of je er kort of lang mee bezig wilt zijn, maar komen doe je er! Controlefreak zijn we allemaal, laat dat niet je excuus zijn maar de reden waarom je meedoet!

Omdat ik een medische achtergrond heb en dus de vertaalslag maak naar je zenuwstelsel, je hormonen en je mind.

Omdat ik van humor hou bij dit vaak veel te serieuze onderwerp!

Het is tijd voor verandering, tijd om relaxt en creatief en vooral vrij  te gaan leven. Met alles wat daar bij hoort. Zodat je kunt genieten! Van je gezin. Van je taken, werk, je plannen, je wensen, en je huishouden zelfs! Ja je leest het goed. Als je leert om zen te zijn kan je overal van genieten. Zelfs van de dingen die nou eenmaal “moeten”. Want jij bent jij, en ik laat jou helemaal in je waarde.

Kies vandaag deze route

7 minutes to zen

€ 129,-
  • 31 dagen ontspanning
  • Elke dag een video, geluidsbestand of werkboek
  • Een besloten leeromgeving waar je elk moment van de dag kan inloggen
  • 1 jaar toegang
Ja, ik doe mee!

“Anne Marie heeft me opnieuw leren denken, en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Niet door advies maar juist door vragen te stellen waardoor ik zelf inzichten kreeg hoe en wat ik wil.  Daar tussendoor zit een bak vol humor in Anne Marie!”

Linda

“Anne Marie is in staat met haar open, nieuwsgierige en wijze energie deuren van innerlijke inzichten te openen waarvan ik nog niet bewust was dat ze bestonden. Haar grote variëteit aan technieken vermengd met haar diepe intuïtie en humor maken elke sessie tot een verbindingsfeestje met mijn essentie en mijn Zelf” Hidde

“Iets hoeft niet stuk te zijn om het beter te maken”

Gezond, een super gezin en een goede baan. En toch knaagde er iets en koste mij meer en meer energie. Het remde me zowel prive als zakelijk. Maar wat? Het lukte me maar niet daar achter te komen. Jij hebt me (op jouw kenmerkende zeer nuchtere wijze) in laten zien dat niet al mijn overtuigingen per definitie de waarheid waren. In slechts een paar sessies kwamen we tot de echte kern en heb ik heb oude overtuigingen kunnen vervangen door nieuwe inzichten. Ik sta sinds dien weer zo ontzettend dicht bij mezelf. Angsten en onzekerheden zijn verdwenen, rust en ruimte terug in mijn hoofd, plezier en energie uit de meest verassende situaties. Vanuit de grond van mijn hart: Anne Marie dankjewel!

Erwin

Meest gestelde vragen

Wat heb ik nodig om het online programma te volgen?

Het online programma kan je gewoon volgen via de computer, laptop of tablet.

In principe heb je verder niets nodig.

Wil je de werkboeken graag uitprinten, dan heb je ook een printer nodig.

Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt?

Je bent 7 minutes per dag kwijt.

Hoe lang heb ik toegang tot het online programma?

Je hebt 1 jaar toegang tot het online programma.

7 minutes to zen

€ 129,-
  • 31 dagen ontspanning
  • Elke dag een video, geluidsbestand of werkboek
  • Een besloten leeromgeving waar je elk moment van de dag kan inloggen
  • 1 jaar toegang
Ja, ik doe mee!